Termékajánló
Termék részletek


Quercetti: Peg Brite világító kristály pötyi szett 122db-os

Quercetti: Peg Brite világító kristály pötyi szett 122db-os
 • Quercetti: Peg Brite világító kristály pötyi szett 122db-os
 • Quercetti: Peg Brite világító kristály pötyi szett 122db-os
 • Quercetti: Peg Brite világító kristály pötyi szett 122db-os
8 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 270 Ft
 • Termékleírás:

   

  A Peg Brite világító kristály pötyi szett a Quercetti egyik legújabb, díjnyertes játéka, mely új dimenziókba emeli a pötyi kirakók világát. A gyönyörűen formatervezett, beépített világítással rendelkező alap a hagyományos pötyikhez hasonlóan számtalan érdekes és izgalmas kép megalkotására ad lehetőséget. A kirakott minta azonban a Peg Brite esetében mégis rendkívül különleges, ugyanis a világítás bekapcsolása után minden egyes pötyi a táblán egy önnálló kis lámpatestként funkcionál, melytől biztosan tátva marad a szánk.

  A készlet különlegessége a világító alap mellett a kristály pötyikben is rejlik, hiszen ezek egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy azok a fényt teljes mértékben áteresszék és a teljes háttér világítása nélkül önmagukban ragyogjanak. Mindemellett a különleges kristályos anyag a világítás nélkül, nappali fényben is csodálatos látványt nyújt, a pötyik különleges fényvisszaverő képessége miatt.

  A Peg Brite kristály pötyi szett kicsik és nagyok számára egyaránt remek választás, hiszen soha véget nem érő ötlettárral alkothatunk vele szó szerint ragyogó képeket, melyek nem csak a sötétben, de a nappali fényben is fényárban úsznak majd.

  A készlet a különleges alap mellett 122 db kristály pötyit tartalmaz, valamint egy útmutatót is, mely 12 elkészíthető mintára ad ötletet.

  A készlet tartalma:

  - Peg Brite kristály pötyi világító alap

  - Különleges vháttérvilágítás

  - Minden egyes kristály pötyi egy önnálló lámpatestként funkcionál

  - Kristály pötyik száma 122db

  - Útmutató 12 ötlettel

Webáruház készítés