Mi díjazzuk hűségét!

A GYEREKZSIBI Webáruház megbecsüli hűségét!


Az alábbiakban ismerje meg hűségpont rendszerünket!

 

Vásárlás után járó hűségpontok regisztrált vásárlóknak

Vásárlásai után hűségpontokkal gazdagodhat! A vásárlói hűség nálunk elkölthető pénzt ér! Minden egyes pont 1 Ft-ot jelent Önnek. Az így összegyűjtött pontok a megrendelés lezárását követő (a terméket kifizették, kiszállítottuk, átvették) 180 (száznyolcvan) napon belül használható fel akár már a következő vásárlásakor. Hűségpont az akciós termékek után nem jár.
 

Mikor íródnak jóvá hűségpontjai?

Az egyes termékek* bruttó árának alapján számítódnak a hűségpontok. A megrendelésének lezárását követően ezek a hűségpontok hozzáadódnak számlájához, mely a profil menüpont alatt megtekinthető. Tehát miután rendelése lezárult, tehát a termékek árát kiegyenlítette, a termékeket kiszállítottuk s átvette, a hűségpontok jóváírásra kerülnek számláján.
*A termékek kategóriába a szállítási költség nem számít bele.

A hűségpontok átváltási értéke

A vásárlás minden 30 (harminc) forintja után lehet 1 (egy) hűségpontot kapni. 1 (egy) hűségpont = 1 (egy) Ft.
Például: a rendelés értéke bruttó 3600,-Ft (szállítási költség nem számít bele) ez akár 120 hűségpontot jelenthet, azaz vásárlása értékének 3%-át kapja vissza hűségpont formájában.

Az egyes termékek alatt mindig megjelenik, hogy hány hűségpont jár a megvásárlásuk után. Az egyes termékek után járó hűségpontok mértékének változtatási jogát fenntartjuk.

Az aktuális átváltási érték felől mindig itt kap tájékoztatást.

A hűségpontok felhasználása

Ha a hűségpont egyenlegét meg akarja nézni, be kell jelentkezni a fiókjába.

A pontok minimum 3000 Ft rendelési összeg felett válthatóak be, s akár teljes pontegyenlegét beválthatja. A minimálisan beváltható pontok értéke 100 pont (100 forint). A hűségpontok a szállítási díjra nem válthatóak be.

A hűségpontokat akár már a következő vásárlásnál a kosár véglegesítésekor be lehet váltani, amennyiben rendelésének végösszege eléri a 3000 Ft-ot, s rendelkezik minimum 100 ponttal.


A vásárlást követő 180 (száznyolcvan) nap után az adott vásárlás után kapott, de fel nem használt hűségpontok automatikusan törlődnek.

Kuponkódot, vagy egyéb kedvezményt és a hűségpontokat egyszerre nem lehet beváltani! Ha kupont, vagy egyéb kedvezményt vesz igénybe, akkor is járnak a hűségpontok az adott vásárlás után. Azonban akciós termékekre nem járnak hűségpontok.


Jár-e hűségpont a hűségpont hűségponttal fizetett vásárlás után?

A hűségpont hűségpontokkal fizetett részért nem, az azt meghaladó részért igen. Pl. a rendelés értéke 5000Ft, ebből 3000Ft-ot hűségpont hűségponttal fizetett, akkor 2000Ft után jár újabb hűségpont.

 

Regisztráció utáni hűségpontok

 

Az első száz vásárló regisztrációja után 200 pont hűségpontjóváírást kap a számláján. Minden további regisztráló 50 pont hűségponttal gazdagodhat, ha újonnan regisztrál webáruházunkban.

 

Ajánlás után járó hűségpont

 

Ha ajánlja valamelyik terméket egy ismerősének, akkor 200 hűségpont kapható, ha Ő – jelezve, hogy Ön ajánlotta a gyerekzsibi.hu webáruházat – bármit vásárol nálunk legalább 5000 Ft értékben a regisztrációját követő egy hónapon belül (szállítási költség nem számít bele).
Ezen felül Ő is kap további extra 200 hűségpontot a vásárlása után, amit a következő rendelésénél felhasználhat, így mindketten jól járnak! (Neki is regisztrálnia kell azzal az e-mail címmel, amelyiket az ajánlásnál használt, csak így lesz követhető.)

 

Facebook Like, Google+ és Twitter használatáért járó hűségpont

Naponta maximum 2 pont jóváírást lehet kapni termékeink lájkolása után, s maximum 5 pont jóváírás jár a termékek nyilvános megosztása után. Csak regisztrált felhasználóknak jár a pont!  


Felhasználási feltételek

Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat.
Kizárólag online vásárláshoz használhatóak fel a hűségpontok, vásárlást követő 180 (száznyolcvan) napon belül.
A hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani, és nem lehet más vásárlónak átadni.
Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár hűségpont.
A szállítási költséget nem számítjuk hűségpont pontalapként.

Webáruház készítés