Szűrés
Állapot 
Gyártó
Melyik rajzfilmben szerepel?
Raktárkészlet
Ár
695 Ft - 4 990 Ft
Termékajánló

Színezők, foglalkoztatók, matricás könyvek

Fő kategória >KÖNYVESBOLT >GYERMEKKÖNYVEK >Színezők, foglalkoztatók, matricás könyvek

Sorrend:

Törd a fejed, Boribon! - Játékos foglalkoztató füzet
Te hogy rendeznéd be Boribon kuckóját? Segítesz Boribonnak megtalálni a cicáját? Találd meg a képek közötti különbséget! Ilyen és ehhez hasonló rajzolós, színezős, gondolkodtató feladatok várják a legkisebbeket Boribon foglalkoztató füzetében. Jó szórakozást! 
Raktárkészlet:  1 db
695 Ft
  Mancs őrjárat színező és foglalkoztató füzet – Crayola
 
Raktárkészlet:  3 db
2 395 Ft
Bogyó és Babóca a Varázsszigeten - kifestő
Ebben a mesében a kis barátok a Varázsszigetre indulnak kavicsot gyűjteni. És persze találnak is mindenfélét: gömbölyűt, szögleteset, de még szív és csillag alakúakat is. Ráadásul most te is próbára teheted magad! Mert a képeket olyan színűre varázsolhatod, ami a legjobban tetszik! 
695 Ft
  Peppa malac - Mókás nyaralás! - Matricás színező és foglalkoztató könyv
Peppa, Zsoli és az összes barátja nagyon szereti a nyarat! Mókázz Te is velük ebben a játékokkal, feladatokkal és matricákkal teli, szuper, nyári színező és foglalkoztató könyvben! 
1 249 Ft
Logico Primo - Tavasz, nyár, ősz, tél
A LOGICO PRIMO kártyasorozatok felépítése lehetővé teszi, hogy a gyermekek egyedül vagy párban játsszanak vele, és kiválasszák a nekik tetsző kártyákat. A kártyák hátoldalán megtalálják a megoldást, így ellenőrizni tudják magukat.
A LOGICO PRIMO – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, ... 
Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével
Bogyó és Babóca története tíz évvel ezelőtt kezdődött, amikor 2004-ben megjelent az első kötet. Most, húsz megjelent kötet után fogadjátok szeretettel ezt a nagy foglalkoztatókönyvet, amiben számtalan különböző feladatot találtok. Lehet színezni, számolgatni, de a fejtörők, párosítók, kirakók, összekötős és gondolkodós feladatok mellett tizenkét új mesét is olvashattok a csigafiúról és katicalányról! 
4 990 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés