Termékajánló

LOGICO PRIMO és PICCOLO

Főkategória >KÖNYVESBOLT >GYERMEKKÖNYVEK >LOGICO PRIMO és PICCOLO

A Logico készlet két változatban készült.  A LOGICO PRIMO a kisebb, a LOGICO PICCOLO a nagyobb gyermekek számára nyújt lehetőséget a játékos, változatos, cselekvésen keresztül történő tanulásra.

Az alapkeret 6 színes korongot tartalmaz, a feladatkártyákkal együtt használható, s a korongok tologatásával jelölhetők be a helyes megoldások. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez, hiszen a művelet végzése közben fejlődik szem-kéz koordinációja, vizuális észlelése, formafelismerése is.

Az alapkészlethez szintén változatos kiegészítő feladatcsomagok szerezhetőek be, melyek a főbb készségek, képességek kialakítását célozzák meg.  Az írás elsajátításához szükséges alapkészségek fejlesztésére kiválóan alkalmasak a „Szem-kéz koordináció” kialakítását segítő feladatlapok. A gyermekek iskolára való felkészítésében az„Iskolakezdés sorozat” gondolkodást, figyelmet, vizuális percepciót, beszédet, számfogalmat kialakító feladatsorait használhatjuk.  A már iskolás gyermek számára pedig a matematika, a környezet, és az élővilág témaköreihez találunk játékos, fejlesztő kiegészítő kiadványokat.

A Logico készlet előnyös a gyermekek számára, könnyű a kezelése, használható akár autóban, buszon, utazás közben is. Egyszerűek, jól áttekinthetőbbek a feladatok, bár egy-egy témán belül előfordulhatnak hasonló feladattípusok, mégsem válik unalmassá a gyakorlás. Az önellenőrzést is egyszerűen tudják végezni a gyermekek, a korongok vezetgetése pedig nagyon jól megalapozza az írástanulást, a vonalkövetést, iránytartást, ezáltal a szem-kéz összehangolt mozgásának, koordinációjának a fejlődését.


18 termék
3-6 éveseknek
35 termék
6-10 éveseknek

Webáruház készítés