Termékajánló
Termék részletek


Crayola: Kis művész Festékszóra szett

Rendelésre
Crayola: Kis művész Festékszóra szett
11 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 360 Ft
 • Termékleírás:

   

  Alkosd meg a legjobb és legvagányabb képeket úgy, ahogyan korábban még soha nem próbáltad, a Crayola: Kis művész festékszóró által, amelyet garantáltan te is azonnal a szívedbe zársz majd, ha imádsz rajzolni és festeni, most pedig szeretnél végre egy új technológiát alkalmazni alkotásaidhoz.

  Ezzel a kis festékszóróval garantáltan olyan mesésen színezett és árnyékolt képeket készíthetsz majd magadnak, mint az igazi profik, alkoss akár saját, teljesen egyedi rajzokat, vagy rajzold át akár a csomag részét képező sablonokat.

  A Crayola: Kis művész festékszóró könnyed használatot garantál kicsik és nagyok számára egyaránt! Csak illeszd kedvenc filcedet a festékszóró pisztolyrészébe, pumpáld fel alaposan a tartályt, és a szórófej segítségével már élvezheted is az alkotás örömeit, ehhez pedig még csak elemre, áramra, hovatovább felnőtt segítségére sem lesz szükséged.

  A festékszóró nem csak lehetőséget ad a lurkóknak, hogy egészen egyedi rajzokat készíthessenek maguknak, mindezen felül fejleszti kreativitásukat, kézügyességüket, valamint az összetett feladatok révén motorikus képességeiket is.

  Csomagolási méretek: 40 x 14 x 31 cm.

  Ha a termékeket a gyermek véletlenül a szájába veszi vagy összemaszatolja magát, aggodalomra semmi ok, a Crayola termékek ugyanis nem tartalmaznak semmilyen veszélyes vagy káros anyagot!

  Tartozékok: 1 db festékszóró, 10 db rajzlap, 8 db kimosható filctoll, 4 db sablon Utántöltésére alkalmas termékünk: Crayola: 14 db kúpos hegyű mini filctoll

 • Státusz
  Rendelésre    
Webáruház készítés